Cele mai bune preturi RCA, amabilitate si promptitudine. Am optat pentru o polita RCA si am primit-o pe email in 5 minute, apoi am primit-o prin curier rapid a doua zi. Succes in continuare!


Profesionisti si amabili. S-au respectat toate conditiile pe care le-am discutat la telefon. Tineti-o tot asa ! Numai cuvinte de lauda. Am trimis comanda pe site si in 10 minute am fost sunata si ofertata cu cele mai bune preturi de pe piata. In 2 ore, polita mi-a fost adusa acasa. Un broker de incredere !


Fiind in cautarea unei polite de asigurare, am hotarat sa apelez la 24 RCA, iar serviciile s-au ridicat la masura asteptarilor. Am fost sunat imediat pentru a mi se confirma oferta dupa ce am plasat cererea pe site. Multumesc!


Am hotarat sa aleg serviciile 24RCA la recomandarea unei prietene si nu am fost dezamagita. Am primit oferta instant dupa ce am facut solicitarea pe site si am primit polita prin curier ziua urmatoare.


Am colaborat cu 24RCA si am avut parte de toata atentia, iar raspunsurile au venit prompt. Ma declar un client multumit.


Dupa ce am completat formularul pe site, am primit lista cu cele mai bune oferte RCA pentru masina mea. Am putut alege dintr-o gama larga de asiguratori. Voi apela si pe viitor la serviciile 24RCA.


Am fost foarte multumit de serviciile oferite de 24RCA, asa ca am luat hotararea sa colaborez cu aceasta echipa si pentru asigurarea de locuinta si asigurarea medicala.


Echipa de profesionisti. Am apelat la serviciile 24RCA si 24Casco si standardul s-a ridicat la nivelul asteptarilor.


Testimoniale RCA ieftin 2019

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

RCA Ieftin 2018