PSG Asigurari pune la dispozitia clientilor aplicatia de calcul asigurari RCA care preia datele dumneavoastra si genereaza oferte de pret pentru asigurarea de raspundere civila auto de la societatile din Romania.

Cum functioneaza pagina de calcul asigurari RCA?
Pagina calculator RCA preia datele vehiculului (marca, tip, serie sasiu, motorizare, cilindree, etc) si datele personale ale asiguratului (varsta, adresa, vechime permis) pentru a genera cotatiile primite de la serverele asiguratorilor. Clientul urmeaza sa isi aleaga din lista de oferte fie varianta de pret convenabila fie varianta oferita de un anumit asigurator.

Aplicatia calculator RCA simplifica sarcina persoanei ce doreste sa se asigure, oferind in trei pasi simpli oferte personalizate, fara ca persoana sa fie nevoita sa transmita personal datele catre fiecare societatea de asigurare pentru a primi cate o cotatie.

Conform reglementarilor actuale ASF, OFERTELE generate SUNT ACELEASI CA PRET indiferent de brokerul de asigurare prin care se obtin cotatiile. Preturile se calculeaza automat in functie de datele personale ale asiguratului (varsta, vechime detinere permis, localitate de domiciliu, istoric daune) si detaliile vehiculului (cilindree si putere). Societatile de asigurari genereaza o oferta cu pret unic pentru o astfel de combinatie, existand insa posibilitatea ca pretul sa varieze de la o zi la alta. O oferta de pret este insa de regula valabila cateva zile si poate fi blocata plasand o comanda ferma.

Toate campurile aplicatiei de calcul asigurari RCA sunt obligatorii de completat, de aceea datele introduse trebuie sa fie corecte si reale.

Important: pagina de calculator RCA trimite datele Dvs in timp real si securizat catre fiecare server al societatilor de asigurari. In contextul normelor actuale in vigoare privind prelucrarea datelelor personale, pentru ca ofertele sa corespunda reglementarilor, este nevoie ca datele pe care le introduceti sa corespunda persoanei (fizice sau juridice) care urmeaza sa incheie asigurarea. Datele personale sunt folosite exclusiv pentru a genera oferta de asigurari auto.


Te rugam sa ai la indemana talonul autovehicului si permisul de conducere pentru a completa corect TOATE campurile necesare calcul RCA

1. Informatii despre proprietar (Completeaza formularul, toate campurile fiind obligatorii.)
Proprietar

Autovehiculul este obiectul unui contract de leasing in derulare  

Nume
CUI
Email
@
Prenume
Firma
Telefon
CNP
CAEN
Serie
Nr. CI
Data obtinere permis

Adresa trecuta in talon
(din talonul vehicului sau actul de identitate al proprietarului daca vehiculul este nou)
Judet
Localitate
Strada
Nr.
Bl.
Sc.
Et.
Ap.
Int.
2. Date vehicul (Din talonul vehicului)
Vehiculul este  
Nr. inmatriculare
Tip auto
Marca
Model
Cilindree (cm3)
Putere (kw)
Numar locuri
Masa maxima
Tip combustibil
Anul productiei
VIN (serie sasiu)
Seria CIV
3. Informatii despre asigurare
Utilizare autovehicul
Data intrarii in vigoare a politei
4. Date despre soferul principal:
Informatii suplimentare:

Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre:

PSG INSURANCE BROKER S.R.L.
CONSULTANTA SI INTERMEDIERE IN DOMENIUL ASIGURARILOR
J/40/6317/2002 CUI: 14767578 Autorizat C.S.A. Nr.Aut.217/23.04.2002
Nr. inmat. RBK – 113 / 04.10.2003
Capital social: 150.000 LEI
Membru U.N.S.I.C.A.R.RCA ieftin 2019 | Calculator asigurari auto rca ieftin

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

RCA Ieftin 2018