PSG Asigurari pune la dispozitia clientilor aplicatia de calcul asigurari RCA care preia datele dumneavoastra si genereaza oferte de pret pentru asigurarea de raspundere civila auto de la societatile din Romania.

Cum functioneaza pagina de calcul asigurari RCA?
Pagina calculator RCA preia datele vehiculului (marca, tip, serie sasiu, motorizare, cilindree, etc) si datele personale ale asiguratului (varsta, adresa, vechime permis) pentru a genera cotatiile primite de la serverele asiguratorilor. Clientul urmeaza sa isi aleaga din lista de oferte fie varianta de pret convenabila fie varianta oferita de un anumit asigurator.

Aplicatia calculator RCA simplifica sarcina persoanei ce doreste sa se asigure, oferind in trei pasi simpli oferte personalizate, fara ca persoana sa fie nevoita sa transmita personal datele catre fiecare societatea de asigurare pentru a primi cate o cotatie.

Conform reglementarilor actuale ASF, OFERTELE generate SUNT ACELEASI CA PRET indiferent de brokerul de asigurare prin care se obtin cotatiile. Preturile se calculeaza automat in functie de datele personale ale asiguratului (varsta, vechime detinere permis, localitate de domiciliu, istoric daune) si detaliile vehiculului (cilindree si putere). Societatile de asigurari genereaza o oferta cu pret unic pentru o astfel de combinatie, existand insa posibilitatea ca pretul sa varieze de la o zi la alta. O oferta de pret este insa de regula valabila cateva zile si poate fi blocata plasand o comanda ferma.

RCA ieftin 2020 | Calculator asigurari auto rca ieftin

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

RCA Ieftin 2018