Despre noi

Cu un numar de peste 20 angajati, PSG Insurance Broker este unul dintre cei mai importanti brokeri independenti de pe piata de asigurari din Romania. Gestionam programele de asigurari pentru mai bine de 200 de companii romanesti si internationale iar divizia noastra de retail oferta servicii de brokeraj unui numar semnificativ de persoane fizice: de la asigurari casco, asigurari de locuinta, asigurari medicale, pana la cel mai ieftin rca.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este sa devenim consilierul si partenerul dumneavoastra de incredere in asigurari. Vrem sa ne diferentiem prin perspectivele pe care le oferim, prin responsabilitate si servicii de suport fata de client.

PRINCIPIILE si VALORILE NOASTRE

  • COMUNICARE- pastram in permanenta legatura cu clientul nostru, oferindu-i asistenta pe intreaga perioada de asigurare.
  • INTEGRITATE - construim relatii bazate pe incredere si echilibrate sub aspectul drepturilor si obligatiilor corelative.
  • PARTENERI     -  lucram cu parteneri locali sau internationali de incredere, care ne permit sa oferim servicii imediate si de calitate.

 

FILOZOFIA NOASTRA

Gasirea produsului optim, adaptat cerintelor si nevoilor dumneavoastra, este un lucru simplu! Stim cat de important este sa obtineti fara consum suplimentar de timp, energie si bani asigurari care va sunt necesare, asa ca am construit un sistem prin care puteti beneficia cu adevarat de toate acestea.

Ce poate face PSG Insurance Broker pentru dumneavoastra?

Principalul beneficiu, tangibil, il reprezinta evitarea unor cheltuieli suplimentare care ar trebui facute sau ar putea sa apara deoarece :

  • nu a fost identificat cel mai bun raport calitate-pret la procurarea politelor de asigurare necesar;
  • protectie incompleta impotriva riscului; politele de asigurare incheiate nu acopera toate riscurile la care sunteti expus, iar producerea unui eveniment poate determina aparitia unor daune neasigurate;
  • ar trebui angajat si pregatit profesional personal suplimentar care sa se ocupe atat de managementul riscului in cadrul firmei, cat si de gestionare a politelor, relatia cu asiguratorii, gasirea celor mai bune oferte.

 

TIPURILE DE ASIGURARI GESTIONATE

Asigurari auto 

Asigurari de bunuri

Asigurari de persoane

Asigurari de raspundere civila

Asigurari maritime, de aviatie si transport

Asigurari in domeniul agricol

Asigurari riscuri financiare

 


Despre noi

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

RCA Ieftin 2018