Cum comand asigurare RCA!


In doar 3 pasi si maxim 24 ore primesti acasa cel mai ieftin RCA din Romania!


Completezi corect formularul, toate campurile fiind obligatorii.

Nume, Prenume: Persoana care urmeaza sa incheie asigurarea
Email, Telefon: Modalitati de contact
CNP: In functie de codul numeric personal se calculeaza varsta, aceasta influentand pretul asigurarii. Pentru persoanele tinere, pretul asigurarii este mai mare, astfel ca o persoana de 20 de ani poate plati dublu pentru acelasi model, fata de o persoana de 30 de ani.
Data obtinere permis: In functie de experienta soferului, pretul creste sau scade exact ca in cazul varstei. Cu cat soferul are mai mult experienta (detine permisul de mai mult timp), cu atat pretul asigurarii este mai mic.
Adresa trecuta in talon: In functie de adresa se stabileste mediul in care masina este folosita (rural/urban), pretul asigurarii fiind mai mare pentru masinile folosite in mediul urban, riscul de accident fiind mai mare.
Tip auto, marca, model: Campuri ce influenteaza pretul asigurarii.
Cilindree: Influenteaza pretul asigurarii. Pretul asigurarii creste odata cu capacitatea cilindrica a masinii.
Numar locuri, masa maxima: Influenteaza pretul asigurarii.
Anul productiei: Cu cat anul de productie este mai recent, pretul asigurarii este mai mic.
Tip combustibil: Influenteaza pretul asigurarii, astfel ca, pentru o masina diesel, asiguratul va plati mai mult decat pentru o masina ce foloseste benzina.
VIN (serie sasiu), Seria CIV: Detaliile unice de inregistrare ale masinii.
Utilizare autovehicul: Camp ce influenteaza pretul asigurarii.


Urmatorul pas, dupa verficarea datelor, este afisarea ofertelor (Buton – Afiseaza oferte RCA).

Va aparea o lista cu toate societatile de asigurare disponibile pentru datele introduse, urmand ca tu sa alegi cea mai buna oferta, selectand durata (6 luni sau 12 luni).

In cazul in care nicio oferta nu este afisata, te rugam sa reverifici datele introduse in formular. Campurile completate incorect vor fi semnalate automat (campul completat incorect va fi colorat).Politele se pot achita in numerar la livrare, prin transfer bancar / ordin de plata (initiat cu cel putin 3 zile inainte de intrarea in vigoare a politei) sau online prin card bancar. In urma selectiei unei oferte, va fi afisat un camp de comentarii in care va trebui sa mentionezi modalitatea de plata dorita.

Livrarile in Bucuresti se fac in aceeasi zi pentru comenzile procesate pana la ora 17.00 si in tara in locatiile deservite de Fan Curier , in 24 de ore in zonele urbane si in 48 de ore in zonele rurale.

Politele pot fi trimise si pe email, doar dupa achitarea lor prealabila.

Calculeaza acum polita RCA!

In cazul in care intampini dificultati in completarea formularului sau in plasarea comenzii, poti folosi Live Chat-ul aflat in partea dreapta a site-ului. Unul dinte operatorii nostri iti va raspunde la intrebari.

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

RCA IEFTIN - RCA 2018

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

Vezi pe siteul ASF

Informatii despre valabilitatea politelor RCA incheiate pe teritoriul Romaniei

logo ASF

Testimoniale RCA

Cele mai bune preturi RCA, amabilitate si promptitudine. Am optat pentru o polita RCA si am primit-o pe email in 5 minute, apoi am primit-o prin curier rapid a doua zi. Succes in continuare!

Profesionisti si amabili. S-au respectat toate conditiile pe care le-am discutat la telefon. Tineti-o tot asa ! Numai cuvinte de lauda. Am trimis comanda pe site si in 10 minute am fost sunata si ofertata cu cele mai bune preturi de pe piata. In 2 ore, polita mi-a fost adusa acasa. Un broker de incredere !

RCA Ieftin 2018