Asigurari auto livrate rapid la domiciliu sau la birou

In ultimii 20 de ani modul de viata a devenit din ce in ce mai complex si consumator de timp motiv pentru care oamenii au cautat solutii pentru a-si muta cat mai multe activitati zilnice/lunare (plata facturi, plata taxe si impozite, cumparaturi, etc) mari consumatoare de timp si stres, din offline in online. Pe acest trend s-a pliat foarte bine si piata de asigurari auto RCA din Romania iar in ultima perioada migrarea asigurarilor RCA din offline in online este intr-o crestere exponentiala.

Iar noi, la 24 RCA, pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, venim in intampinarea ta cu solutie rapida de livrare a politei RCA acasa la domiciliul tau, la birou sau in orice locatie indicata de tine.
 

Ce trebuie sa faci pentru a primi polita RCA oriunde te-ai afla? Simplu si rapid!

  • Completeaza cu datele tale formularele din calculatorul RCA de pe orice dispozitiv (Desktop, Tableta, Laptop sau Telefon mobil).
  • Alege una din cotatiile rezultate din calculatorul RCA.
  • Finalizeaza comanda.
  • In cel mai scurt timp un consultant RCA te va contacta pentru confirmarea datelor de livrare.
  • Iti livram prin intermediul unui curier rapid asigurarea auto  la domiciliu sau la birou in 24 sau 48 de ore. In cazul in care ai ales sa platesti polita online cu cardul iti putem trimite o copie a asigurarii pe email.
  •  

 

Obtine o oferta RCA pentru masina ta

Blog RCA » Informatii despre RCA » Asigurari auto livrate acasa sau la birou

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

RCA Ieftin 2018