EROARE MYSQL: Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_romanian_ci,COERCIBLE) for operation '='
select * from content_modul where content_modul_key='Piata+vanzarilor+online+de+RCA+a+ajuns+la+64+milioane+lei+��n+2017'
Piata vanzarilor online de RCA a ajuns la 64 milioane lei în 2017 - Din presa - RCA IEFTIN - RCA 2018

 

Studiu ASF: Piaţa vânzărilor online de RCA a ajuns la 64 milioane lei în 2017

 

 

Un studiu realizat de ASF privind utilizarea canalelor de vânzare poliţe de asigurare de către brokeri arată că piaţa vânzărilor de asigurări online a fost de 64 de milioane de lei în 2017. Din păcate, vânzările online în asigurări reprezintă doar puţin peste 1% din total prime brute subscrise la nivelul anului trecut.

Primele intermediate online reprezinta 1,081% din total prime subscrise de către brokerii de asigurare și/sau de reasigurare. La nivelul societăților de asigurări se estimează un procent de 5% prime intermediate online.

Piata de asigurari de raspundere civila auto RCA, subscrise pe teritoriul Romaniei, a scazut cu 13% in primul trimestru din 2018 comparativ cu perioada similara a anului trecut, conform datelor ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara. Doi asiguratori continua sa controleze peste jumatate din piata, in timp ce prima medie RCA a scazut considerabil. Valoarea totala a primelor de asigurare subscrise pentru asigurarile RCA, in primele trei luni din 2018, a fost de aproape 927 milioane de lei, fata de 1,06 miliarde de lei in T1 2017.

Mai multe informatii pe economica.net.


Blog RCA » Din presa » Piata vanzarilor online de RCA a ajuns la 64 milioane lei în 2017

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

RCA Ieftin 2018