Ce variante are la dispoziţie ASF pentru a contracara atenţionarea de infringement pe legea RCA


În urmă cu o săptămână, Comisia Europeană a atenţionat România în privinţa legislaţiei RCA, solicitând modificarea unor prevederi ale legii.  După cum ne explică directorul Direcției Supraveghere, Control Intermediari și Reguli de Conduită din ASF, Călin Rangu, România are la dispoziţie două luni pentru a decide modul de acțiune față de cerințele Comisiei Europene. Modificările ar putea menționa fie excluderea din lege și norme a articolelor menţionate de CE, fie explicitarea articolelor respective. În orice situație, la nivelul de ASF se vor dezvolta noi metode de supraveghere şi control care să respecte legislaţia europeană, dar şi să preîntâmpine eventuale distorsiuni ale pieţei asigurărilor, mai spune oficialul.
 
Mai multe detalii la: http://www.economica.net/ce-variante-are-la-dispozitie-asf-pentru-a-contracara-atentionarea-de-infringement-pe-legea-rca_156586.html#ixzz5N1gWGwOR

 


Blog RCA » Din presa » Atentionare de infringement pe legea RCA

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

Vezi pe siteul ASF

Informatii despre valabilitatea politelor RCA incheiate pe teritoriul Romaniei

logo ASF

Testimoniale RCA

Cele mai bune preturi RCA, amabilitate si promptitudine. Am optat pentru o polita RCA si am primit-o pe email in 5 minute, apoi am primit-o prin curier rapid a doua zi. Succes in continuare!

Profesionisti si amabili. S-au respectat toate conditiile pe care le-am discutat la telefon. Tineti-o tot asa ! Numai cuvinte de lauda. Am trimis comanda pe site si in 10 minute am fost sunata si ofertata cu cele mai bune preturi de pe piata. In 2 ore, polita mi-a fost adusa acasa. Un broker de incredere !

RCA Ieftin 2018