Asigurari auto

 

Azi detinerea si utilizarea unui autoturism a devenit o necesitate (atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice). Astfel, cu autovehiculul Dvs probabil ca va desfasurati o mare parte din activitatile zilnice. Fiti responsabil si asigurati-l. In cazul unui eveniment rutier, PSG Asigurari prin partenerii sai asiguratori va ofera protectie si sprijin in repararea rapida a autovehiculului utilizand o asigurare auto CASCO, respectiv despagubeste prompt un tert in cazul unui eveniment din vina Dvs, folosind o asigurare auto RCA. In plus, in functie de tipul de asigurare pot fi despagubite dupa caz, persoane sau daune suferite de marfa transportata.

 Lista completa de asigurari auto pe care le oferim clientilor este urmatoarea:

  • Asigurarea obligatorie de raspundere civila obligatorie (RCA) pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule; calculati rapid costul asigurarii RCA prin intermediul calculatorului nostru online.
  • Asigurarea de avarii si furt a autovehiculelor;
  • Asigurari de accidente a conducatorilor auto si a altor persoane aflate in autovehicule;
  • Asigurari de raspundere civila a autovehiculelor cu valabilitate in afara teritoriului Romaniei (Carte Verde);
  • Asigurari de raspundere a transportatorului in calitate de caraus, pentru marfurile transportate (CMR);
  • Asigurarea de raspundere a transportatorului in calitate de caraus, pentru marfurile transportate cu autovehicule, numai pe teritoriul României;
  • Asigurarea de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule, excedent la limitele raspunderii la asigurarea obligatorie.
  • Politele de asigurari auto sunt emise de catre partenerii nostrii: Allianz Tiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig si Uniqa.

 

In functie de serviciile dorite si bugetul aflat la dispozitia Dvs, suntem in masura sa va oferim un pachet avantajos pentru orice varianta de asigurare auto. In plus, in cazul producerii unui eveniment, va stam la dispozitie cu servicii suport legate de alcatuirea dosarului de dauna si obtinerea compensatiilor de la asigurator.


Tipuri asigurari

Nu ai timp?

Vrei o oferta personalizata de RCA?

Lasa-ne telefonul tau si te sunam imediat!

De 12 ani - RCA

ce trebuie sa faci dupa un accident - 24 RCA

RCA Ieftin 2018